Historie

Godt håndværk har været levevejen for min familie igennem generationer med bl.a. snedkermestre, tømrermestre og en karetmager. Således valgte også jeg en karriere inden for håndværk og gik derfor i lære som bygningssnedker for mere end 50 år siden. Efterfølgende har jeg arbejdet i både Danmark og udlandet.

I 1968 grundlagde jeg min egen vinduesfabrik, PA Vinduer Og Døre der hurtigt etablerede sig som en kvalitetsleverandør af vindues- og dørelementer og ikke kun i Danmark. Fabrikken har igennem årene eksporteret til mange europæiske lande og vores produkter har fundet vej så langt væk som Japan.

Samtidig har jeg haft succes med at gøre vores kvalitetskrav til danske kvalitetskrav og har gennem min mangeårige bestyrelsespost i Dansk Vindues Certificering hævet kvalitetsniveauet i danske vinduer bl.a. ved, at udfase anvendelsen af limtræ.

Med udgangspunkt i min faglige stolthed og min livslange ekspertise inden for mit område, arbejder jeg i dag som rådgiver, indkøber og montør af vinduer og døre for både private og virksomheder. Jeg leverer ikke blot nutidens standardmodeller, men søger derimod en ærbødig løsning der respekterer bygningens stilart, historie og sjæl.
Det giver glæde og velvære for bygningens brugere og øget markedsværdi for bygningens ejer.

Kontakt mig og sammen kan vi finde den helt rigtige løsning til Dem.